Planlegg

Planlegg ditt nye hjem

Drømmer er så forskjellige..

Noen har drømmer om store rom med god plass og mye luft. Andre drømmer om mindre rom med en lunere følelse. Men alle husdrømmer handler om hva som skaper det gode liv i hjemmet.
Vårt råd til deg som har lyst til å komme igang med din byggeprosess er:
"Se deg om!" Bli bevisst på hva som gir deg den gode følelsen. Prøv å angi dine behov - soverom, bad, boder etc.etc. Se på design og detaljer som tiltaler deg...
Da kan vår felles prosess mot ditt mål bli raskere og mer konstruktiv. 

 

Veien mot målet

Vår måte er å gi deg en råskisse som et utgangspunkt hvis du ikke vil bruke noen av våre eksisterende hus-typer. Fra den kan vi begynne å detaljplanlegge huset innvendig og utvendig. Når prosessen er kommet til et punkt hvor dere er fornøyd med tegningen og planene - kan vi gi dere en nøyaktig pris på byggekostnadene. Uten skjulte utgifter som dukker opp i etterhånd. 

 

Saksgang

Vi er sammen med deg hele veien fra skisse til nøkkeloverlevering. Når dere er fornøyd med tegningene går vi igang med selve byggeprosessen. Vi sørger for hele saksgangen overfor kommune og teknisk etat. Utarbeider søknader og alt av dokumentasjon. Når selve byggingen kommer igang vil du få din egen mappe i nettskyen hos oss hvor vi samler informasjon om ditt prosjekt. Her vil du finne alt av papirer om byggeprosessen oppdatert. Du vil kunne lese og laste ned papirer etterhvert som prosessen skrider fram.

 

 

#god hjelp